Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
coupon
page
Filter by Categories
Accesorii dama
Articole blog
Reduceri

Coduri voucher și coduri reducere Flip | 35% | iulie 2024

Cupoane, coduri reducere și vouchere verificate zilnic de la Flip

 Flip.ro

Coduri de reduceri Flip actuale

Promoții în magazin

telefoane recondiționate
telefoane Flip.ro
telefoane second
smartphone preț redus

Modalitati de plata

Plata online
La livrare
Transfer bancar

Transport

Prin curier

Informații utile Flip

🛒 CategorieTelefoane reconditionate
✂️ Cod de reducere până la 45%
🏷️ Promoții Frecvent
🚚 Livrare gratuită Da, la fiecare comandă
↩️ Perioada de retur Gratuit, in 30 de zile
✉️ Voucher abonare newsletter 25 lei
⏳ Utima actualizare cupoane 24.07.2024

Despre Flip

Flip.ro este un magazin online dedicat telefoanelor recondiționate second-hand. Cumpără un telefon second-hand fără bătai de cap, sigur și cu garanție. Flip verifică fiecare telefon comercializat, astfel că nu vei cumpara un telefon cu defecte ascunse sau cu probleme de funcționare. în plus poți beneficia de un cod de reducere Flip de 50 lei la orice telefon cumpărat. Coduri de reducere se aplica la finalul comenzii de telefoane iPhone, Huawei, Xiaomi, Samsung. Toate telefoanele pe care le găsești pe Flip.ro Romania sunt supuse unor verificări tehnice amănunțite, sunt curațate, ambalate corespunzător, beneficiează de garanție 100 zile și livrare gratuită. Cumpără acum telefoane second-hand la reducere și folosește un cod promo sau un cod reducere Flip pentru telefoane iPhone, Xiaomi, Samsung sau Huawei.

Cât poți economisi cu codurile de reducere de la Flip?

Utilizează codurile de reducere și poți obține discount de până la 30% la produsele nereduse din magazin. [embed]https://www.youtube.com/watch?v=nsvOQc8XQc0[/embed]

Date de contact Flip.ro Romania

Întrebări utile despre codurile de reducere

⇒ Ce este un cod de reducere Flip ?

Atât codurile de reducere, cât și voucherele Flip sau cupoanele, sunt coduri formate din caractere, cifre/litere (ex: SALE15), care se introduc în câmpul dedicat din pagina de finalizare a comenzilor de pe site-urile magazinelor online și care vor aplica reduceri la prețul final al comenzii tale. Pentru a folosi un cod reducere Flip, doar adaugă produsele dorite în coșul de cumpărături și introdu codul în câmpul destinat voucherelor din pagina de finalizare a comenzii. Este important să ții cont de termenii și condițiile asociate fiecărui cod de reducere Flip, deoarece unele cupoane pot avea restricții, cum ar fi o valabilitate limitată în luna iulie 2024 sau doar pentru anumite categorii de produse.

Te afli aici: Cupi.ro / Magazine / Flip
© 2024 Reducerile tale de zi cu zi. Cupi este un site care promoveaza coduri de reducere si discount, cupoane promotionale, coduri voucher, oferte si promotii din peste 500 de magazine online din Romania. Cumperi relaxat la preturi avantajoase si economisesti.

© 2024 cupi.ro