Iti place sa porti bijuterii și accesorii precum ceas, la încheietura mâinii? Atunci acest articol este pentru tine. Am selectat trei dintre cele mai frumoase ceasuri din brandul la moda, Michael Kors! Descoperiți ceasurile de mana unice cu diferite aspecte, materiale, tehnologii și caracteristici care să se potrivească tuturor așteptărilor tale, în funcție de gusturi si de stil. Iar ca bonus, vă spunem de unde să cumpărați aceste trei ceasuri pentru femei Michael Kors la promoție și la cel mai mic preț al momentului!

Care sunt cele mai frumoase ceasuri Michael Kors pentru femei?

Ceas dama Michael Kors Portia

ceas dama michael kors portia auriu

Acest ceas de mana pentru dama, Michael Kors, în culoare albă și placat cu aur, iese in evidenta prin stil si rafinament. Cadranul său analog de cuarț este fara cifre si are trei ace, afisand ora, minutul si secunda. Designul ceasului emană o anumită puritate, precum și o anumită clasă. Modelele florale de pe brățară amintesc de tinerețe. Micile pietre sclipitoare împodobesc interiorul cadranului în locul numerelor.

Carcasa modelului Portia este din oțel inoxidabil, iar pentru brățară, puteți opta pentru piele sau varianta metalica. Finisajele lustruite ale ceasului îi conferă o strălucire remarcabilă, in timp ce sticla minerală protejează cadranul.

Carcasa ceasului este din oțel inoxidabil. Grosimea acestuia este de 0,6 cm si este protejat de sticlă minerală. Mai mult, cadranul său este incrustat cu 12 pietre fine care reprezintă cele 12 ore ale unei jumătăți de zi.

Bratara sa are 1,4 cm latime si 3,6 cm diametru, pentru o circumferinta de 26 cm. Acest ceas auriu este îmbunătățit prin finisaje lustruite. Ceasul este alimentat de tehnologia Quartz  cu afișaj analogic. Are un sistem clasic de închidere a brățării cu cataramă cu știft.

Acest superb ceas Michael Kors Portia pentru femei, este disponibil la un pret redus cu 50%, promoție la prețul de 629 lei  în loc de 1229 lei. Vezi ofertele de  mai jos!

Ceas dama Michael Kors Bradshaw

Acest ceas pentru femei Michael Kors accesibil dar de înaltă calitate, se distinge de celelalte două modele prin funcționalitatea sa SMART. Într-adevăr, este un ceas inteligent care se dovedește a fi o adevărată bijuterie a tehnologiei. Culoarea aurie și funcțiile sale îi conferă aerul de „James Bond Girl” și o latură foarte sofisticată. Cadranul său digital afiseaza ora, data, vremea și un index pedometric pe același ecran. De asemenea, vă permite să treceți la modul clasic cu un sistem analog cu 3 ace. Nu există modele florale sau pietre mici încrustate aici, ci o clasă naturală și o feminitate exprimată prin stilul foarte frumos al ceasului și delicatețea brățării. Carcasa ceasului și cureaua sunt din oțel inoxidabil.

În ceea ce privește tehnologia, ceasul include un ecran tactil care permite utilizatorului său să interacționeze cu: un pedometru datorită sistemului Activity Tracker, precum și funcțiilor conectate la smartphone prin conectivitate Wi-Fi și Bluetooth, care vă permit să ascultati muzică sau sa trimiteți și sa răspundeți la mesajele de pe smartphone!

Carcasa ceasului este din oțel inoxidabil. Grosimea sa este de 1,3 cm. Brățara este metalică si are 1,9 cm lățime și 4,5 cm în diametru.

Modelul își datorează cu siguranță dimensiunea impunătoare tehnologiei pe care o integrează. Acest ceas auriu este îmbunătățit prin finisaje lustruite. Ceasul nu are un sistem de mișcare de tip ceasornic, ci un ecran digital care poate afișa și reproduce un sistem analog cu 3 ace. Are un sistem de închidere cu brățară tip fermoar rabatabil.

Modelul de ceas dama Bradshaw de la Michael Kors, este disponibil la un pret atractiv in ofertele magazinelor de mai jos:

Ceas dama Michael Kors Norie

ceas dama michael kors norie

Acest model analog de ceas marca Michael Kors este discret și flirtant in acelasi timp. Designul este original, sobru dar și foarte feminin.

Materialele folosite care compun ceasul sunt de înaltă calitate. De fapt, sticla minerală protejează cadranul cuarț al ceasului. Finisajele care îl acoperă sunt placate cu ioni. Carcasa și cureaua sunt realizate din oțel inoxidabil pentru o durabilitate îndelungată.

Cadranul este incrustat cu pietre fine si, este protejat de sticlă minerală. Bratara sa are 1,2 cm latime si 2,8 cm diametru, pentru o circumferinta de 20 cm. Grosimea carcasei este de 0,7 cm. Are un afișaj analogic și mecanism tip Quartz.

Modelul pentru femei este disponibil in oferta din aceasta luna si il puteti comanda la cel mai mic pret in oferta magazinelor de mai jos:

Alte reduceri si coduri de cupon sau voucher:

  • Utilizat x 3499

Profita de oferta de vacanță cu Dormeo și beneficiezi de promoșii cu -50% reducere la ... Detalii oferta

  • Utilizat x 2

Alege din oferta de TOP produse pe DR. Max si beneficiezi de discount până la -30 din pr... Detalii oferta

  • Utilizat x 4667

Economiseste cu -10% reducere la prima comanda din aplicatie pe site-ul oficial Samsung Ro... Detalii oferta

  • exclusiv
  • Utilizat x 3465

Profita de reducerea de 10% la orice produs, prin introducerea codului la finalizarea come... Detalii oferta

  • Utilizat x 4905

Instaleaza aplicatia Temu si te bucuri de cumparaturi din China la preturi mici, direct ac... Detalii oferta