Atunci cand facem cumparaturi online cautam sa obtinem cel mai mic pret sau macar o reducere folosind un voucher sau cupon de reduceri. Insa unde gasesc astfel de cupoane si cum le folosesc pentru a face economii?

Odata cu dezvoltarea accelerata a comertului online, o forma de fidelizare si mai nou, de atragere de clienti noi, o reprezinta acordarea de discounturi si diverse promotii pentru prima achizitie sau pentru cumparaturi care depasesc o anumita valoare a cosului. Este ca un cadou de bun venit, o declaratie de prietenie din partea unui magazin pentru prima interactiune cu clientul. Asta daca vorbim de vouchere pentru clientii noi.

Pentru clientii existenti, care au facut deja prima achizitie, magazinele au dezvoltat programe de fidelizare, fiind in permanenta asaltati cu promotii si reduceri fulger, asa numitele “flash sales” si sunt informati de economiile pe care le pot face la produsele favorite.

cupoane de reducere

Cat poti sa economisesti prin vouchere de reducere?

Obtinerea cuponului care se adauga in cosul de cumparaturi este doar primul pas pentru a beneficia de un pret mai mic la cumparaturi online. In continuare adagi codul in cosul de cumparaturi si te bucuri de avantajele primite, in functie de suma comenzii tale. De exemplu, un voucher care iti obtine o reducere de 15%, va diminua valoarea unei comenzi de 100 lei, cu 15 lei. Practic vei plati mai putin cu 15 lei, doar 85 de lei.

Exista si coduri de reducere cu valoare fixa, in special pentru comenzi care depasesc un anumit prag minim. De exemplu, Parfimo ne ofera periodic un cupon exclusiv de 20 lei pentru comenzi de peste 385 de lei.

Pe cupi.ro veti gasi vouchere si cupoane de reducere de la sute de magazine din Romania si strainatate, dar si oferte si promotii cu preturi reduse in perioada curenta. Cu noi economisesti la fiecare comanda si te bucuri de cel mai mic pret.

Avem o colectie impresionanta de coduri de cupon si vouchere cadou pe care le poti utiliza atunci cand cumperi din magazinele online. Pe parcursul mai multor comenzi, economisesti sume consistente pe care le poti redirectiona catre alte cheltuieli.