Cumpăraturile online sunt acum la îndemâna oricui dorește să economisească timp și bani prin achiziții online. Exact, poți face economii consistente pentru cumpărăturile tale online folosind coduri sau cupoane de reduceri.

Citește în continuare un mic ghid despre cum să cumperi la prețuri mai mici din magazinele tale preferate din România sau din străinătate. Află cum poți utiliza voucherul și care sunt pașii de urmat pentru a beneficia de reduceri.

Ce sunt cupoanele de reduceri?

Introduse cu muți ani în urmă, cupoanele de reduceri sunt coduri formate din litere și cifre care se introduc la finalul comenzii în magazinul online. Odată aplicat voucherul de reducere, acesta aplică un discount fix sau sub forma de procent din valoarea totala a comenzii.

Utilizarea unui cupon de reducere poate fi condiționată de o limita de sumă pentru comandă. Există coduri de reducere care se pot utiliza de mai multe ori, pentru mai multe comenzi, sau coduri de reducere valabile pentru o singură comandă. Acestea sunt de obicei vouchere care se oferă de către magazin la prima comandă, sau pentru abonarea la newsletter.

De exemplu, puteți cumpăra cu 10% mai ieftin de la Lensa dacă aplicați codul de cupon 10CUPI, pentru orice comandă în valoarea de minim 199 lei. Acesta este un cod de reducere exclusiv oferit de noi prin intermediul partenerului Lensa.ro.

Cum se folosește un cod de reducere?

Utilizarea unui cod de reducere este o operațiune la îndemâna oricui, este ușor și rapid. Iată care sunt pașii pentru introducerea codului în magazinele partenere:

  1. Alegi din magazinele partenere pe care le găsești pe site-ul nostru cupi.ro
  2. Dai click pe logo-ul magazinul sau pe butonul Afișează codul
  3. Adaugi produsele dorite în coșul de cumpărături
  4. Înainte să faci plata sau să plasezi comanda, introduci în câmpul dedicat cuponul de reducere și apeși Aplică

După introducerea codului urmărește dacă valoarea totală a comenzii a fost diminuată cu discountul oferit de cupon.

Cât poți economisi la cumpărături online folosind cupoane de reducere?

Valoarile de discount oferite de cupoane diferă de la un magazin la altul și cum spuneam, acestea pot fi de valoare fixă sau ca procent din comandă. Valoare fixa poate însemna reducerea comenzii cu 10 lei sau 50 de lei, în funcție de valoarea totală a comenzii.

Pentru codurile de reducere care funcționează cu procent de discount, acesta se aplică la valoarea totală a comenzii. De exemplu, pentru o comandă de 200 lei cu voucher de 10% reducere, economisiți 20 de lei. Suma plătită la final va fi de doar 180 lei, după aplicarea voucherului.

coduri de reducere lensa

Nu ezita să cauți cupoane de reduceri oricând cumperi online, astfel economisești și te bucuri de cumpărături mai ieftine de fiecare dată, nu doar în perioada promoțiilor Black Friday.